Футбол для всіх, футбол об'єднує, сумщина процвітає
+38 0542 650-442
home
Асоціація Футболу Сумської Області
Офіційний сайт - ffs.sumy.ua

Футбол в районах.

«Кубок ФК «Альянс»: здається, інтрига турніру закінчилася…

Всього один ігровий день, а це два тури, залишилися до завершення другого турніру з футзалу  «Кубок футбольного клубу «Альянс». До матчів, які проводилися 17 березня, ще зберігалася велика інтрига відносно розташування колективів у верхній частині турнірної таблиці. Та саме в сімнадцятий день першого місяця весни, здається, усе вирішилося що до  призерів змагань. Мабуть, інтрига згасла… А «винуватцями» такої ситуації можна вважати «Легіон» з Липової Долини та «Молодь-Альянс» з Байрака. Перші зі швидкістю експреса мчаться до чемпіонської позначки, а другі в фінальній стадії поєдинків «роздають» бажані очки «направо і наліво». Як підтвердження – «Легіон» спочатку здолав байрачан з рахунком 7:3, а потім  без явних зусиль «відвантажив» 11 м’ячів у ворота «Кристалу» з Сухої Груні, пропустивши у власні лише 6. «Молодь-Альянсу» мала намір взяти реванш у капустинського «Сокола» за поразку тижневої давнини і, таким чином, представники  футбольного клубу «Альянс»  наздоганяли молоду, амбітну команду по набраних очках. Та знову фортуна була не з байрачанами. За півтори хвилини до фінального свистка «Сокіл» зрівняв рахунок – 6:6 і , мабуть, окрилений таким успіхом, продовжить шлях до бажаного другого місця!  Адже цього дня капустяни зуміли впевнено «приборкати» синівський «Старт» з рахунком 13:4.

При такій ситуації в погоню за очками могла б  різко зробити потужний спурт «Вікторія». Досить збалансований склад футболістів з Семенівки має потужну лінію атаки і ряд добротних виконавців руйнівного амплуа. Та, здається, «Кристал» вони недооцінили, зігравши внічию 8:8, а в протиборстві з синівським «Стартом», мабуть, переоцінили  сили свої, програвши супернику з різницею в два мячі – 4:6.

Тож після проведених матчів другого дня фінальної стадії змагань турнірна  таблиця має такий вигляд:

 

  Назва команди І В Н П М’ячі О
1 «Легіон» 8 7 0 1 79:35 21
2 «Сокіл» 8 5 2 1 60:41 17
3 «Молодь-Альянс» 8 4 2 2 60:51 14
4 «Вікторія» 8 1 3 4 49:60 6
5 «Кристал» 8 1 2 5 54:82 5
6 «Старт» 8 1 1 6 37:70 4

 

Цього ж дня були проведені перші стикові матчі команд, які в своїх підгрупах посіли останні рядки змагань. За 11-12 місце футбольна команда «Панасівка», граючи матч без замін, виграла у «Ниви» з Яснопільщини з рахунком 10:5. Ще один поєдинок не відбувся. «Україна» з Колядниця не прибула до місця поєдинку. А тому їм зарахована технічна поразка 0:3 і останній щабель турніру, в свою чергу «Спарта» з Липової Долини розміщена на 13 місці. З цього приводу можна лише виразити побажання, щоб «Україна», все ж таки, збереглася на футбольній мапі Липоводолинщини. Та це, мабуть, можливо, якщо представником команди, гравцем, сільським головою і головою федерації футболу району будуть різні особи. Можливо при іншому «розподілу посад» і погодні умови будуть кращі для футболістів з Колядниця?  Адже лише для «України» хурделиця виявилася найлютішою, чим для інших учасників змагань, та ще й другий раз за час проведення турніру.

Що ж стосується перегонів кращих бомбардирів – на перше місце перемістився капітан «Сокола» Рауф Ісмаілов. В своєму активі він має 64 забитих м’ячі. Ігор Скляр, нападаючий русанівського «Арсенала», з 56 влучними попаданнями у ворота суперника посідає друге місце. Роман Валюх з Капустинець  забив 54 мячі, а капітан команди «Молодь-Альянс» Олександр Дорошенко – 52 .

24 березня – заключний день турніру, який  закінчиться нагородженням усіх команд змагань та цікавою зустріччю керівництва футбольного клубу «Альянс» з любителями цієї гри, які проживають в Липоводолинському районі.

 

Прес-центр футбольного клубу «Альянс»

Фото – Станіслава Савчука .