Футбол для всіх, футбол об'єднує, сумщина процвітає
+38 0542 650-442
home
Асоціація Футболу Сумської Області
Офіційний сайт - ffs.sumy.ua

Міжсезоння.

Віце-чемпіон області розписав “мирову” з командою першої ліги.

Віце-чемпіон сумської області  і лідер аматорського чемпіонату (“Вікторія”) обмінявся голами з представником Сумщини в першій лізі чемпіонату України (ПФК “Суми”) в товариському матчі на полі ФЦ «Барса».

 

Товариський матч

ПФК «Суми» 1:1 «Вікторія» (Миколаївка)

 

В першому таймі вперед «містян» вивів Ілля Коваленко. А от закріпити перевагу чи хоча б втримати переможний рахунок підопічним Сергія Золотницького в цьому поєдинку не вдалось. При чому до перемоги «містянам» не вистачило якихось сім хвилин. Рахунок у зустрічі дальнім ударом зрівняв В’ячеслав Акімов. 1:1 – фінальний рахунок матчу.

ПФК «Суми» 26-го березня зіграє матч чемпіонату проти харківського «Геліоса». Поєдинок відбудеться на базі футбольного клубу «Полтава» в селі Копили. Команда Артема Радіонова 24-го березня зіграє товариський матч з чемпіоном Черкаської області – командою «ЛНЗ-Лебедин», а 14-го квітня в домашньому матчі аматорського чемпіонату України прийматиме третю команду своєї групи – «Факел» з Вінниччини. Нагадаємо, миколаївці лідирують у групі «2» аматорського чемпіонату.