Футбол для всіх, футбол об'єднує, сумщина процвітає
+38 0542 650-442
home
Асоціація Футболу Сумської Області
Офіційний сайт - ffs.sumy.ua

Жіночий футбол.

Жіноча збірна України.

 

 

Наприкінці жовтня національна жіноча збірна України зіграє свої матчі першого раунду плей-оф європейської кваліфікації.  Про це повідомляє womensfootball.com.ua.

 

На стадії плей-оф наша збірна має подолати двох суперниць, щоб вийти до фінальної частини турніру. За підсумками жеребкування, першою опоненткою України стане збірна Туреччини, з якою команда зіграє у форматі 2-матчевого протистояння. Переможець цього двобою потрапляє до 2-го раунду за вихід на ЄВРО-2025, де суперницями будуть або Греція, або Бельгія. Перший поєдинок у цьому двобої ТУРЕЧЧИНА — УКРАЇНА команди зіграють 25 жовтня 2024 року. Турецька федерація футболу вирішила перенести матч до Стамбулу та затвердила в УЄФА стадіон Есенлер (Esenler Stadium). Час початку матчу о 18:00 за київським часом. Матч-відповідь у цьому двобої УКРАЇНА — ТУРЕЧЧИНА  команди зіграють 29 жовтня 2024 року в столиці Молдови Кишиневі на стадіоні “Зімбру”, який здатен прийняти на своїх трибунах більше 10 тисяч глядачів. Час початку матчу о 18:00 за київським часом.

 

19 жовтня команда розпочне свою підготовку у турецькій Анталії, а вже 23 числа візьме курс на Стамбул для участі у першому поєдинку. До складу збірної викликано 23 футболістки. Зокрема сумчанка Катерина Самсон та охтирчанка Яна Калініна.